Cursuri

AMICUL MEU, COMPUTERUL

Curs introductiv care-l va ajuta pe cel mic să învețe care sunt componentele unui calculator, care sunt principiile lor de funcționare, ce este un sistem de operare și la ce ne ajută calculatorul în viața de zi cu zi.

SĂ DESCOPERIM INTERNETUL

Prima interacțiune cu browserul web și sistemul de mesagerie online, crearea de documente digitale, arhivarea lor și trimiterea de e-mailuri. Activități de bază pentru un mic viitor specialist în IT.

GÂNDIRE COMPUTAȚIONALĂ

Mici pași în lumea programării, prin intermediul unor cursuri special concepute în funcție de vârsta copiilor. Cursul se bazează pe dezvoltarea gândirii logice și a creativității, elemente de bază pentru un programator.

PROGRAMAREA ROBOȚILOR

Construim și programăm roboței Edison și Codebug, în ore interactive care vor ajuta la aprofundarea noțiunilor de programate învățate, apoi ne jucăm cu plăcuțe Arduino și Micro:bit și creăm programe.

SĂ FIM CREATIVI CU SCRATCH

Scrach este o parte esențială a cursurilor pe care micul programator le va aprofunda, alături de colegii săi de grupă. Prin intermediul blocurilor de cod drag&drop, copiii vor învăța elemente de bază ale programării.

INVENTATORII DE APLICAȚII

După aprofundarea noțiunilor de programare, trecem la realizarea primelor noastre aplicații mobile pentru Android, alături de AppInventor. Punem cap la cap toate elementele unei aplicații mobile interactive.

PRIMUL MEU WEBSITE

La fel ca marii programatori de peste tot din lume, începem să folosim HTML și CSS, punând bazele primului nostru website. Ne jucăm cu formele, codurile și culorile, până obținem cele mai inedite pagini web.

MICUL MARE PROGRAMATOR

Trecem la următorul nivel și privim programarea dintr-o nouă și mult mai complexă perspectivă. Prin intermediul limbajului de programare Python, descoperim cât de diversă și interesantă este lumea IT.

ALTE LIMBAJE DE PROGRAMARE

Primul limbaj de circulație internațională pe care mici noștri cursanți îl vor putea vorbi fluent este cel al programării. Ajungem să descoperim toate limbajele programării, în ore dedicate de C++, Python și altele.

 

Str. poporului nr. 55, Constanta

0735.124.654 - contact@it-study.ro 

Politica de utilizare a siteului - Politica de cookies - Informatii GDPR