Inscriere Curs

IT CODE STUDY – ȘCOALĂ IT PENTRU COPII DE TOATE VÂRSTELE

Tehnologie pe înțelesul tuturor micilor viitori programatori

Credem în faptul că tehnologia reprezintă o bază a societății în care trăim, fiind unul dintre domeniile de studiu cu care fiecare copil ajunge să interacționeze, mai devreme sau mai târziu. Dincolo de caracterul său educativ, tehnologia ajută la construirea gândirii logice și dezvoltarea creativității, fiind o modalitate inedită, interactivă și modernă prin care cei mici pot crește frumos, dezvoltând aptitudini necesare pentru carierele lor viitoare.

Profesiile viitorului sunt, fără doar și poate, bazate pe cunoștințe mai mult sau mai puțin solide de IT și Programare, motiv pentru care copiii ar trebui să ia contact cu acest gen de informații cât mai devreme posibil. Ei se află acum la vârsta la care pot absorbi mult mai eficient informații, învățând prin jocuri și cursuri interactive tot felul de noțiuni utile pentru viitor. Prin intermediul cursurilor noastre, ne propunem să oferim sprijin și susținere tuturor celor pasionați de domeniul tehnologiei, de lumea digitală, jocuri video și altele asemenea, fiind deschizători de orizonturi pentru micii viitori programatori de succes!

About us

INSCRIE-TE LA CURS

CURSURI

AMICUL MEU, COMPUTRUL

Curs introductiv care-l va ajuta pe cel mic să învețe care sunt componentele unui calculator, care sunt principiile lor de funcționare, ce este un sistem de operare și la ce ne ajută calculatorul în viața de zi cu zi.

SĂ DESCOPERIM INTERNETUL

Prima interacțiune cu browserul web și sistemul de mesagerie online, crearea de documente digitale, arhivarea lor și trimiterea de e-mailuri. Activități de bază pentru un mic viitor specialist în IT.

GÂNDIRE COMPUTAȚIONALĂ

Mici pași în lumea programării, prin intermediul unor cursuri special concepute în funcție de vârsta copiilor. Cursul se bazează pe dezvoltarea gândirii logice și a creativității, elemente de bază pentru un programator.

PROGRAMAREA ROBOȚILOR

Construim și programăm roboței Edison și Codebug, în ore interactive care vor ajuta la aprofundarea noțiunilor de programate învățate, apoi ne jucăm cu plăcuțe Arduino și Micro:bit și creăm programe.

SĂ FIM CREATIVI CU SCRATCH

Scrach este o parte esențială a cursurilor pe care micul programator le va aprofunda, alături de colegii săi de grupă. Prin intermediul blocurilor de cod drag&drop, copiii vor învăța elemente de bază ale programării.

INVENTATORII DE APLICAȚII

După aprofundarea noțiunilor de programare, trecem la realizarea primelor noastre aplicații mobile pentru Android, alături de AppInventor. Punem cap la cap toate elementele unei aplicații mobile interactive.

PRIMUL MEU WEBSITE

La fel ca marii programatori de peste tot din lume, începem să folosim HTML și CSS, punând bazele primului nostru website. Ne jucăm cu formele, codurile și culorile, până obținem cele mai inedite pagini web.

MICUL MARE PROGRAMATOR

Trecem la următorul nivel și privim programarea dintr-o nouă și mult mai complexă perspectivă. Prin intermediul limbajului de programare Python, descoperim cât de diversă și interesantă este lumea IT.

ALTE LIMBAJE DE PROGRAMARE

Primul limbaj de circulație internațională pe care mici noștri cursanți îl vor putea vorbi fluent este cel al programării. Ajungem să descoperim toate limbajele programării, în ore dedicate de C++, Python și altele.

  • INTERACTIV

Cursuri de programare interactive, susținute de traineri specializați în domeniu, cu experiență în predare.

  • INEDIT

Ore de curs adaptate în funcție de vârsta copiilor, soluții diversificate de învățare și curriculum complex.

  • MODERN

Sisteme de învățare moderne, care pun accent pe dezvoltarea capacităților de gândire logică și creativitate.

  • PROFESIONAL

Mediu de lucru profesional și totodată atractiv pentru cei mici, aparatură ultra modernă și toate facilitățile.

About us

UNDE SE ȚIN CURSURILE?

Logistic IT Study SRL

Sediu social str. Avram Iancu, nr. 15, Constanta

CUI 40436794

Nr. Ordine Reg. Comert J13/255/16.01.2019

 

IT Code Study

Str. Poporului nr. 55, Constanta

0735.124.654

contact@it-study.ro

AJUTĂ-ȚI COPILUL SĂ-ȘI DEZVOLTE ABILITĂȚI DE FOLOS PENTRU VIITOR

Cursuri de tehnologie IT pentru copii între 8-16 ani în fiecare weekend

INSCRIE-TE LA CURS

 

Str. poporului nr. 55, Constanta

0735.124.654 - contact@it-study.ro 

Politica de utilizare a siteului - Politica de cookies - Informatii GDPR